skip to Main Content
+36 30 855 0201 info@hangyaterkovezes.hu

Megújítaná lakását? Átalakítaná otthonát?  Mi segítünk önnek!

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, tapasztalt szakemberekkel, illetve megbízható partnerekkel.

Megfelelő referenciákkal rendelkezünk, az építőipari kivitelezés ezen területén is!
Referencia munkával kapcsolatos információt, telefonhívás keretein belül tudunk biztosítani.

Vállalkozásunk, teljes körű minőségi kivitelezési szolgáltatás biztosítása érdekében, kiváló szakmai ismeretekkel és nagyfokú gyakorlattal rendelkező szakembereket alkalmaz, folyamatos munkavégzés mellet.

A lakásfelújítások alatt felmerülő sokrétegű és számos esetben rendkívüli kihívásoknak is eleget tudunk tenni, hiszen minden szükséges szakemberrel rendelkezünk és nem kell egyezkedni más vállalkozásokkal, illetve más érdekeltségű mesteremberekkel.

Fő célunk, hogy a megrendelőink közé tartozó lakásfelújítók, a lakásfelújítás alatt teljes körű megelégedettséggel élhessék át, a lakásfelújítás lebonyolítását, ill. a lakásfelújítás után egy folyamatos és garantált garanciális háttér tényének meglétét érezhessék.

Az elmúlt több mint másfél évtizedes sikeres működésünknek köszönhető, számos referenciával rendelkezünk, amit büszkén hirdetünk és kérésre személyes megtekintés keretein belül, megtekintheti, a kedves érdeklődő.

Teljes komplett felújítás:

Jól képzett, minőségi munkát végző csapatunk magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzi a felújítási munkálatokat, Budapest egész területén. Megkíméljük megrendelőinket attól, hogy a felújítás munkafázisaira külön-külön szolgáltatói cégekkel kelljen szerződniük, hiszen a kivitelezés tekintetében teljes és széleskörű szolgáltatást biztosítunk.

Főként Budapesten és környékén végzünk felújításokat, Pest megyei mivoltunk miatt.

Komplett lakásfelújítás szakágai

Villanyszerelés

Víz,-gáz-fűtés szerelés

Száraz építészet, gipszkarton

Festés,mázolás

Hideg burkolás (csempézés, járólapozás)

Parkettázás, csiszolás, lakkozás

Fa galéria készítés

Nyílászáró csere

Back To Top